Blod, svett och kläder

- Inlägget innehåller adlinks -
Aldrig skulle jag kunna föreställa mig att modeveckan är så stressig och svettig, vilken otrolig respekt jag fått för människor inom den branschen efter dessa dagar. Man vet liksom om att det inte är så glamouröst egentligen, men eftersom det bara är det man ser så är det ändå så man tänker ändå. Har aldrig varit så varm i hela mitt liv och har plågats av brutna naglar och djävulska skavsår, men skall man vara fin... Har så mycket kul att berätta!

Meeen efter solsken kommer regn, eller? Något övermäktigt ville nog kompensera för alla roligheter, för någon härlig person stal nämligen min helt nya telefon igår inne på 7Eleven. Det hela gick på någon sekund, det känns så himla trist och jag kommer från och med nu att vara paranoid jämt och ha stenkoll på mina saker. Det sämsta är att jag förlorat en del bilder jag tagit de senaste dagarna, och jag behöver verkligen vara tillgänglig i veckan så timingen kunde inte varit sämre alls faktiskt. Hoppas ni har överseende med att bloggen tyvärr blir lite lidande på grund av detta.

Men apropå det där, så har jag arbetat väldigt mycket med mig själv när det kommer till att hantera motgångar. För att klara av dem och liksom inte låta motgångar dra ner en helt eller få en att lägga sig ner och lipa på marken och ge upp så måste man verkligen försöka hitta en strategi. Min är att bli väldigt praktisk. Så, när jag stod i rulltrappan idag på väg upp till jobbet så såg jag två barn i rulltrappan bredvid. De sprang upp för den, skrattade och tjöt av glädje. De valde trappan som var avstängd och såg det som en kul utmaning att ta sig upp. Medan vi andra gråter av tanken att behöva ta oss upp för trappan blå linje .det vill säga den linjen som går längst under jorden här.
Det gjorde mig glad i alla fall, att påminnas om att det inte är hela världen på något vis, att förlora en telefon.

En del av min outfit dag 3

Skjorta /Liknande väska / Den röda är köpt på H&M för många år sedan och glasögonen fick jag låna, de är vintage
Jag och Jack som jag träffade under Berggren studios visning på Berns, som förövrigt förmodligen var den näst bästa på hela veckan. Mer om de olika visningarna i ett senare inlägg. Jag hoppas att ni inte är helt mätta på detta? Vill ni höra mer?

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Sanna
Sanna,
Jaaaa! Mer mer mer och gärna om de där FABULÖSA stövlarna jag såg på dig insta stories, alltså hur coola var inte dem?
sannasrum.se
emelieolssons
emelieolssons,
Haha har tyvärr ALDRIG fått så mycket äckliga blickar och kommentarer av män. Var typ "hur mycket skall du ha för en natt"-blick. Men kände mig så cool så vem bryr sig :*
nouw.com/emelieolssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229