En exotisk destination

God morgon, eller god natt? Kanske läser någon som precis trillat hem från klubben. Jag sitter på Arlanda och väntar på flyget som skall ta mig till det exotiska; Göteborg. Ironin i att jag var lite glad för att slippa värmen, eftersom det alltid varit lite kallare där, kommer nu istället att mötas av 32 grader och strålande sol medan Stockholm är mulet och verkar få regn. Jippie! Väl på Landvetter kommer Sanna som jag skall bo hos under helgen och hämtar mig. Sånt där betyder hela världen faktiskt. Någon kanske minns hur jag skrivit om att jag inte ens är en person som ber min pappa att hämta mig när jag åker och hälsar på. Jag ber i princip så gott som aldrig om hjälp.

Jag och Sanna, på strålande och nervöst humör innan Sverige spelade sista matchen i VM. Intressant att jag var helt svart klädd? Det kan inte ha varit särskilt varmt då förmodar jag.. Och ser ni så brunhårig jag blivit?!

Jag har inga direkta planer mer än att Sannas man fyller 35! Räknar krasst med att Sanna gått in för allt hon är värd i rollen som lekledare. Det var även snack om att åka ut till Saltholmen, det hade varit mysigt hörni. Så nu sitter jag i alla fall här, alldeles för tidigt innan ens något har öppnat, som vanligt och väntar ivrigt på att min tomma mage skall få något gött. Hoppas de har något med tonfiskröra. Precis vad som helst. Jag fördriver tiden med att fönstershoppa på nätet och blev väldigt förtjust i kjolen nedan. Samt byxorna.. Och.. Scarfen.......

1. HÄR
2. HÄR
3. HÄR
4. HÄR

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229