Höstens wanties 2.0 & Poddmöte

-inlägget innehåller reklamlänkar-

Ni som följt mig ett tag vet att jag suktat efter dessa länge. Inte är de speciellt dyra heller men jag valde att vänta för att se efter om trenden ens skulle hålla. Ni vet chokers var ju poppis i två mån och jag tyckte det var superfint i en kvart men det gick liksom ÖVER. HÄR kommer ni till skorna. Försökte hitta lite inspirationsbilder på hur man kan matcha men tycker verkligen att alla matchar som tolvåringar på coachella? En hatt, jeans med hål över knäskålarna och nån slags broderad bikinitopp/Metallica-tshirt. Otroligt.

HÄR. Tror nästan att det hade kunnat bli ohälsosamt om jag köpte dem dock? Hade haft på mig dem varje dag. Min omgivning hade börjat reagera.

Hallllåååååå! Ring inte mig, jag ringer dig, tack och hej! Är jag vuxen och ansvarsfull nog ännu att bära något såhär helvitt utan att spilla varken ketchup, kaffe eller lämna fläckar av aska? Det vet jag inte. Vad jag vet är att jag kommer med stor sannolikhet att ligga sömnlös över den här kostymen tills jag har den i min ägo. HÄR .

Ballongärmar, höga kragar och vida modeller sen här vi hemma inför hösten. Det blir inte särskilt svårt alls att klä sig i höst. Blir inte förvånad om den stickade tröjan a lá Ganni-inspirerade modellen blir socialt accepterad av samhället att bära på klubben. HÄR.Klockan är förmiddag och jag har sovit som ett svalt barn. Den meningen flög inte. Det var inte åttahundra grader inatt i alla fall - det var vad jag ville säga. Vid ett tillfälle tänkte jag till och med tanken att "nä men ett litet täcke vore kanske inte helt fel?" det gick över som tur var. Verkligen tur eftersom jag inte orkade tvätta bort min brun utan sol igår så den hade varit en större katastrof om jag hade adderat klibbighet i den ekvationen. Jag har nyhetsmorgon på i bakgrunden och förbereder inför ett möte jag skall ha idag med gästen för pilotavsnittet av min nya podd. Jag ser verkligen fram emot att träffa henne, jag träffar sällan personer med bakgrund inom missbruksförhållanden som liknar mina så jag är supertaggad på att få höra hennes historia. Den kommer ni också få höra snart. Är ni peppade? Känns det kul? Bra då rundar vi av här innan jag blir sådär äckligt carpe diemig.

Ha en fin helg hörni.

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229