Kom till läsarträffen!

Hej! Fan vad skönt det känns att äntligen ha slutat deppa. Har accepterat att jag ser ut som en statist från en skräckfilm med nio naglar. Har accepterat att jag lär få kasta upp 10lax på en dator. Har accepterat mitt öde helt enkelt. Det är både nice och obehagligt att jag kan göra sådär. Stänga av. Sätta på.

Hur som helst, eftersom jag varit lite "ur form" milt sagt så har det ju varken blivit veckans planer eller veckans krönika. Pinsamt. Men, jag gör mitt bästa hörni. I alla fall, det är ändå några dagar kvar på veckan och jag har lite planer.

Den här sötgöten har läsarträff på fredag! Läs mer längre ner. Förresten så typiskt oss båda att ha livets utväxt. Haha. "Det skall vara så"..

Torsdag: Alltså, imorgon då. Jag skall tvätta. Det känns som om hur jag än gör så är allt jag vill använda alltid smutsigt. Känns ovuxet.. Sen skall vi podda vilket känns lite knäppt eftersom vi spelade in i måndags också. FÖRRESTEN! Vårt senaste avsnitt "Det blir nog inte värre än såhär" har fått sjukt fin respons. Så rolig! Folk verkar gilla när man är hysterisk. Efter att vi poddat, eller innan, så skall jag till VASS PR som sponsrar min julklappshjälp med produkter, hur fint?! Eventuellt överskott av produkter går till mammor i familjerna och eventuellt andra behövande. Sen skall jag förbi några andra butiker där jag lagt undan klappar till familj nr 1. Jag kör stenhårt för att flirta till mig billigare priser hos butikerna - det är ju för en god sak! Skall förbi story hotel på riddargatan som sponsrar i form av förvaring av klapparna, och slutligen sedan träffa min mentorungdom för att se "Solsidan" på bio. Lite knäppt ibland att JAG har en mentorungdom...

Fredag: Det var det jag skulle säga! På fredag är det årets julklappsevent. Läs mer om det på Olivias blogg HÄR. Hur som, Olivia kommer ha en liten läsarträff där hon signar böcker, minglar och har det mysigt helt enkelt. Jag kommer finnas där så om någon poddlyssnare eller så vill trilla förbi så GÖR DET! Juste, hon kommer även att sälja boken till halva priset. Hur nice? För er som inte kan komma så kan ni köpa boken HÄR!

Jag grät efter två jävla sidor.

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229