Nu vill jag absolut inte dö

Måste anstränga mig för att skriva. Kisa och fokusera blicken, stadigt. "Nu vill jag absolut inte dö", tänkte jag när jag korsade övergångsstället och letade i mörkret efter eventuella strålkastare att hålla mig undan från.

I fredags spenderade jag åtta timma på Acast för att bland annat spela in två avsnitt och lite intron. Det var extremt intensivt, men avsnitten blev så sjukt jävla bra att jag hade noll att gnälla på när jag lämnade kontoret för att gå ut i regn och rusk. Jag åkte hem för att fira att min roomie har fått nytt jobb, sedan spenderade jag resten av helgen med någon som vi kan kalla för hmm, "H", säger vi. Han börjar inte på H men. Har haft en helg som gjort min själ gott. Ätit gott, druckit massvis av kaffe. Strosat omkring målmedvetet i duggregn. Duggregn är stämningsfullt när man får fly det. Gått på RAW på Hilton, skrattat mig till magmuskler. Helt enkelt, en väldigt fin helg. Det blir så himla kryptiskt om man träffar någon lite så och skriver såhär, jag fattar det. Ämnar inte att skapa någon slags mystik kring det hela över huvudtaget men känns också väldigt märkligt att utelämna. Nåja, nog om det.

Såg Ann Westin, Simon Gärdenfors, Mårten Andersson, Kodjo och Johanna Wagrell. Alla var toppen. Lite extra briljerade Simon och Ann. Publiken (mina ord) var riktigt jobbiga fyllon som typ var på konferens eller nåt och jag blev imponerad över hur alla så skickligt hanterade dem.

Inatt kommer ett poddavsnitt ut 00.00, och hela veckan har jag fullt upp mer eller mindre. Har massvis av bra idéer till texter, skall söka jobb som en galning och börja skriva på en liten reklamsnutt för podden jag och eventuellt min lillebror skall spela in hos Acast som skall filmas och så skall jag på julfest. Fattar ni hur toppen det känns att få göra sådant med sitt syskon? T O P P E N, toppen, toppen. Glad 1 advent förresten, eller vad fan man nu säger jag vet inte. Min roomie och jag skall dricka lite glögg och så, det är tydligen ett måste. Jag uppskattar det mycket. Jag är väldigt nöjd med livet nu. Hoppas jag får vara det ett tag till, sånt vet man aldrig.

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229