Party like Gatsby

I helgen skall jag på "Party like Gatsby"! Är så peppad. Har aldrig varit på det tidigare, och är jävligt taggad på att få klä upp mig till tänderna och bara gå ut för att ha riktigt kul. 20-tal är ju relativt enkelt som tur är för jag har inte råd att ta ut några svängar nu inköpsmässigt som ni säkert förstått vid det här laget, och jag kommer inte göra det svårare än vad det är. Svart klänning med fransar, ett par svarta klassiska klackar, och smycken med pärldetaljer ackompanjerat av en FRÄCK frisyr. Hatar ordet "fräck" så, så mycket. Känns som någonting tanter säger om en tunika med zebramönster på. Skall givetvis även införskaffa en cigaretthållare, och kommer att ta ut min Diorväska i vimlet. Minns ni när jag skrev om den? Hur butiksbiträdet strök över tyget på väskan varsamt och bad mig lova honom att jag endast skulle bära den vid mycket särskilda tillfällen. Det gjorde verkligen ont i honom att behöva släppa den. Åh, älskar den så mycket, även om den bara 99% av tiden står i min garderob och samlar damm. Hoppas att kunna vårda den så väl att någon kan ärva den i framtiden typ.

Har införskaffat ett par riktigt fina pärlörhängen hur som, givetvis på super-rea. Vad bra detta inlägg matchar mitt tidigare inlägg om miljöångesten, va? Har ni varit på fest med 20-tals tema tidigare och har tips på hur en kan vara lite extra piffig i 20-talsanda så vänligen SLIDE IN TO MY DM's.


Nu skall jag sätta igång med att förbereda inför morgondagens avsnitt! Ha en asbra kväll hörni, jag mår så himla bra just nu. Det får man ta tillvara på, kan ju vara över om en kvart om jag känner mig själv rätt.
KRAM!

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229