Ren & skär glädje

What is life, really? På riktigt - det händer så mycket sjuka saker just nu va. Både på gott och ont, men som den positiva lilla sagofe jag försöker vara så tänker jag ju alltid att ur allting ont kommer något gott. Det brukar stämma. @Jasminella hade en teori om att sommaren är upplagd för att göra misstag. Hon nämnde det när jag undrade varför mitt liv tycks ta en märklig vändning varje år vid samma tid ungefär. Solen, festerna, alkoholen, romantiken i luften, ja ni fattar. Komponenter som bidrar till ett härligt kaos.

Och nu! Folk gör slut, blir på smällen, förlovar sig, väntar sitt andra barn. Saker som får en att verkligen reflektera över vad som är viktigt i livet. Jag tänkte att eftersom det varit så mycket deprimerande skit här på bloggen det senaste, så skall jag dela med mig av lite glädje jag upplevt de två senaste veckorna.

Megan, som också gästade oss i podden för att prata om modellkarriären, hade fått sitt besked om att hon får stanna i Sverige i två år till. Otroligt stort, vilket såklart skulle firas! Avsnittet hittar ni förresten HÄR. Vi firade även att Hedda fick det härliga beskedet att hon kom in på sin utbildning!!!!!!!!

Jag har upptäckt mycket ny musik jag älskar och upplevt ovanligt många lyckorus i kroppen.

Jag har varit i Göteborg, gosat sönder med min gudson och målat ögonbryn på honom. Alltså, hur kan man låta bli att göra det på bäbisar? Jag är så glad att han finns i våra liv.

Jag menar?!?!?!?! Ok, jag skall sluta nu.

Man vill ju vara en riktig instagrammare men 90% av tiden ser man ju ut såhär. Jag vet inte HUR många sådana här bilder jag har i min telefon. Jag tog det här fotot och konstaterade att vi såg riktigt, riktigt suspekta ut.

Inte lika suspekt, va? Jag började lipa nu när jag tittade på bilden. Det känns typ som att "VI KLARADE DET!" Vi blev typ också vuxna. Vi är inte fast i något missbruk, vi har inte fuckat upp så himla mycket. Det blev rätt bra, allt!

Vi var ju på Rörö för att fira midsommar. Den här bilden får mig verkligen att skratta. Målet var liksom att min bror skulle ta lite förtrollande, härligt traditionella bilder som verkligen passade in i instaflödet. Jag ser verkligen harmonisk ut, va?

Bara wow.

Förstås så har jag hängt med min lille(?!)bror en hel del. Det spelar ingen roll att jag VET hur lång han är, varje gång jag träffar honom blir jag överraskad. Han är liksom vuxen. Herregud det känns i mammahjärtat. Vid 15-tiden gick vi ned till ängen för det årliga midsommarfirandet, och vi stod länge och tittade på hur de dansade kring stången. Då och då pekade vi på någon och sa "Det där var lätt du som barn!" på någon unge som vägrade följa strömmen. Det är ju svindlande att tänka att vi för tjugo år sedan gjorde samma sak.

Jag har hängt mycket med mina vänner, vilket en ju tenderar att göra mer när man gör slut. Och mina vänner påminner mig om att livet kommer bli bra. Och eftersom de är så kloka och fina så litar jag på dem.

"Jag har inte gungat på flera, flera år" konstaterade jag och SPRANG bort till gungan innan barnen bakom oss skulle hinna ta den. Jag tvingade min lillebror att prova med. Nu kommer tårarna igen. Jag har varit nära på att förlora honom så många gånger att jag knappt kan förstå att han är där han är idag. Min absolut största inspirationskälla. Herre jävla gud.

Jag har tänkt att är man ledsen så kan man i alla fall vara snygg.

Okej, jag kunde inte motstå. TITTA PÅ LILLGRABBEN!

Lika viktigt att tillåta sig själv att må dåligt, är det att tillåta sig själv att må bra också. Glöm inte det. Och vet ni, idag kommer min lillebror hit igen. Vi skall äta middag, han skall få träffa mina vänner och jag skall verkligen ta vara på varje sekund lika mycket som alltid. Fantastiska liv, ändå.

Man får inte bli för besatt av att vänta på det perfekta tillfället, ta den perfekta bilden. Det perfekta tillfället ligger inte framför oss, det är oftast nu. Glöm inte bort att LEVA. Det är väldigt lätt att göra det i en tid som denna när det är så lätt att fly verkligheten.

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229