Some spring inspo on saaaale!

- inlägget innehåller reklamlänkar -

Hörni, jag är så pank! Det känns verkligen som om jag lever det där typiska.. 20-års livet (?) nu. När man försöker uppfylla sina drömmar och under tiden får vara pank helt enkelt. Men jag börjar vänja mig nu. Så länge man har pengar till att betala hyran och och dylikt, så ordnar det sig ändå alltid! Plus, jag är ju van vid att leva spartanskt. Men för er som ändå har några slantar, och är sugna på att utöka vårgarderoben, så har jag nedan samlat några tips till er som alla är på rea! Bra va? Är framförallt förälskad i kjolen. Igår började jag, Olivia och Jasmin smått planera en weekendresa till Cannes. Jag har aldrig varit i Frankrike, och har en väldigt drömsk bild utav det. Nu behöver man verkligen ljusglimtarna att klamra sig fast vid.

PRICKEN ÖVER I:ET

HÄR
Prickarna återvänder! Jag tror att vi kommer få se mycket asymmetriska plagg i år dessutom. Så den här kjolen är 10/10. Vem vill inte glida runt i den, tillsammans med ett par sneakers och en mysig stickad tröja? JO TACK!

 SAY YE(AN)S TO THE DRESS

SATFLÄSK vad gött det är att trenden jeans under klänning slår på stort i år. Det är snyggt, det finns o ä n d l i g t med kombinationer, och man slipper frysa när det egeeentligen är lite för kallt för klänningvädret. Släng på dig sneakers på dagen, packa pumpsen i väskan och du är jävligt redo när uteserveringarna plötsligt fylls. Any day now.. Any day.

FÄRG FÄRG FÄRG 

HÄR
Sinnessjukt pris på dessa. Är i år året som vi svartklädda faktiskt börjar tycka om färg? Det verkar så. Jag har alltid, alltid, alltid valt svart i alla dess nyanser och texturer framför allting annat. "Ursäkta, finns den här i svart möjligtvis?" är en mening jag upprepat för många gånger nu. Men jag känner mig REDO att överge det svarta och satsa på mycket färg i vår och sommar. Nu när jag rensade ut halva min garderob så insåg jag att det ser ut som om en begravningsentreprenörs garderob. Not so much fun.

AXELVADDARNA

Tyvärr så är jag för lat för att leta efter ett plagg med axelvaddar. Eller rättare sagt, jag hittade inte ett enda. Det här är min egna spaning. Eller förhoppning, kanske. Jag själv fick upp ögonen för axelvaddar för en sådär 2 år sedan och jag ser det komma smygandes. Jag älskar det. Tips till dig med dålig hållning, fake it til u make it etc. För att fynda plagg med axelvaddar - ta dig en tripp till en second hand-butiken nära dig.

 Happy friday <3 

HÄR hittar ni förresten min bästa låt just nu. Fredagsfeeling!! 

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Maawl
Maawl,
så himla vacker ✨💛
nouw.com/maawl
emelieolssons
emelieolssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229