Svett, skratt och kära återseenden

Men glad måndag för fan! Här har ni en solbränd en som minst sagt vaknade på rätt sida av sängen.
- Jag känner i fötterna att idag blir en bra dag! Utbrast jag och möttes av en förvirrad, sömndrucken blick som förmodligen inte ännu insett just det. Som ni vet så har jag ju aldrig haft fel i hela mitt liv när det kommer till att något känns bra i fötterna.


Förstås är en bidragande faktor att jag haft en fantastisk helg. Bebisgos i mängder, champagne, brunch, bästisar och alldeles för många timmar i solen var ett tvärsäkert koncept och det känns som om jag haft en liten välbehövd minisemester. Under tiden har jag på hemmaplan skapat ett fullskaligt kaos där golvet knappt längre går att se eftersom det är begravt av kläder och andra prylar som skall sorteras, slängas och allt sånt där skoj inför flytten som går 1 aug.

Jag har haft en sån där helg då det är omöjligt att inte känna sig älskad. En har ju sina tvivel ibland - men icke denna helg. Jag har varit omgiven av människor mer eller mindre dygnet runt som jag fått så mycket fin energi av. Nu skall jag bara förvalta den också.

I fredags hängde vid i Tanto med mitt gamla jobb och jag blev helt salig och förtrollad av dessa gostroll. Det var inte direkt så att jag kunde hjälpa det. Min livmoder SKREK, haha.

Så kul att tiden liksom stannar upp på något vis så snart en liten är i sällskapet. Allt fokus riktas åt ett och samma håll.

Eftersom jag igår skulle iväg efter att jag och Melanie hade kollat VM-finalen på Ljunggren, så kände jag mig tvungen att slänga på mig något gulligt. Jag gick efter looken "bakelse" kan man säga och gjorde om min kjol till en klänning. Rar va? Sällan jag känner mig så SÖT. Kan även säga att jag förmodligen svettades så mycket att jag aldrig kommer att svettas igen i hela mitt liv ungefär. Har ni haft en bra helg? ÅH, vad jag vill göra om den. Fan vad jag älskar mina vänner.

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229