Ursäkta det gulligaste jag sett

Glad fredag you guys, och god morgon!

Tusen tack för alla fina kommentarer som droppat in det senaste. Blir okrydd lika glad för varenda en. Varje ord är en oerhört stor bekräftelse för mig, och för det är jag väldigt tacksam. Jag har hur som haft en väldigt god morgon. Lugn, mysig, harmonisk. Har ätit frukost i sängen, lyssnat på Oskar Linnros och druckit två koppar kaffe och myst med Minoe. Kattungen som varit namnlös i tre veckor men nu fått ett namn. Ville att hon skulle heta Sälen, för hon såg precis ut som en sälunge när hon föddes. Men det blev alltså nedröstat.. Förståeligt men.

Det slog mig hur jag blivit så mycket mer... Chill, med allt? Är det en åldersgrej tro? Jag oroar mig så himla mycket mindre för allt. För två år sedan så minns jag hur jag kunde packa fyra dagar innan en resa till Göteborg, men nu sitter jag här och tåget avgår om två timmar, och jag har lagt ner en tröja i väskan hittills. Vet förstås inte om det är bra eller dåligt, för den där så kallade "chillheten" ledde ju bland annat till att jag förra året bokade en resa hem från Polen, fel månad... Så i de sammanhangen kanske det trots allt är bättre att vara mammig och kontrollerande.

Ursäkta mig men nog för att jag är partisk, är inte detta det gölligaste ni sett? Han är typ Katt-Pappan. De är helt besatta av honom.

Vilken bra och produktiv vecka det har varit. Vad var det bästa med din vecka?
I bland kan det verkligen hjälpa med så klyschiga små medel, att bara fråga sig själv vad som varit bra. Ofta när jag gör det så blir jag påmind om att tillvaron inte är så pjåkig trots allt. Men hur bra veckan än varit så ser jag fram emot en ledig helg. Nästan mest ser jag fram emot att prata med Bönan. Bönan är min bästa väns bäbis som fortfarande ligger i magen alltså. Vill så mycket att bäbisen skall heta Klas-Konny till exempel. Hennes kattunge hon hade när vi var yngre hette "Banner", som kom till ur ett internskämt om bananer.. Så det vore inte HELT omöjligt att det blir typ Klas-Konny. Hoppas.

Ser fram emot en helg med vänner och familj. Hade tänkt videoblogga och faktiskt publicera skiten, men jag hann inte få tag i min kamera. Duger det att vlogga med mobilen, eller? Skall jobba liite grann i helgen, men jag är bara tacksam över att jag har möjligheten att TA MED mig mitt jobb. Nä vet ni vad, i dag blir en riktigt bra dag. Jag skall skriva och skriva och skriva och skriva. Har så mycket idéer nu som måste ut. Vi hörs om en stund! Kram.

Den här bilden gör mig så glad. Min vackra stad.

Puss & Kram
E

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229